ДАРИЛНИК – мечтата на нуждаещите се, спасението за ненужните вещи (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Платформата ДАРИЛНИК е част от благотворителната организация ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ и е създадена отново от Теодор Ставров.

ДАРИЛНИК представлява онлайн платформа, чрез която можете да дарите продукт/вещ за конкретна кауза или просто да подарите ненужна за вас вещ, на някой който има нужда от нея. В тази платформа можете както да помогнете, така и да ви бъде помогнато. Нека ненужните вещи да отидат при нуждаещи се , а не да събират прах и накрая да изхвърлите !

“Идеята за ДАРИЛНИК се заражда, когато започнаха твърде много хора да ми пишат, че имат запазени вещи, които не използват и искат да дарят, но не знаят къде. С тази платформа смятам, че много по лесно ненужни вещи ще достигат до нуждаещи се от тях хора.” – разказва Теодор

Всеки потребител, който има запазена ненужна вещ или възнамерява да осигури такава, за да дари през платформата на нуждаещ се, има избор дали тази вещ да бъде подарена на всеки желаещ без никакви изисквания или да бъде дарена по кауза. Ако посочи ПО КАУЗА, то тогава всеки нуждаещ се потребител трябва да кандидатства за тази вещ и да разкаже с текст и снимки своята история и да ни увери, че наистина е в нужда и няма възможност да си я позволи. До няколко седмици всички кандидатури ще бъдат разгледани от екипа на платформата и ще се свържат с избрания кандидат.

Всеки нуждаещ се от някаква вещ или услуга може също да заяви какво е то в коментар под този пост на официалната фейсбук страница на ДАРИЛНИК.

От платформата приветстват партньори:

Платформата ДАРИЛНИК, както и благотворителната организация ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ са създадени безвъзмездно, само и единствено в полза на обществото. Приветстваме всяко физическо или юридическо лице (фирма, фондация, сдружение или друга организация), което има желание, да стане наш партньор в тези наши кауза и взаимно да си помогнем. Ще имаме нужда от помощ за реклама и разпространение на платформата, за откриване на правилните нуждаещи се за някои от продуктите на дарители посочени да са дарят по кауза, за осигуряване на продукти, търсени от нуждаещи се, както и от финансова помощ за да поддържаме платформата и кампаниите. От наша страна ще предложим всякаква подкрепа , каквато е по силите ни с помощта и на всичките ни платформи – страница и сайт на ДАРИЛНИК, страницасайт и група на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ.  Очакваме вашите предложения на admin@darilnik.eu.

Научете малко повече за ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ тук:

За нас и кампаниите ни – ЛИНК   Снимки от кампании – ЛИНК    Призове и участия – ЛИНК

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!