Над 1000 лв. събраха от хвърлянето на кръста в Балчик, дариха ги на болна жена

Споделете с приятели

Извадилият кръста в Балчик Никола Колев дари наградата си за благородна кауза. С подкрепата на другите участници в ритуала на Богоявление се събра сумата от над 1000 лева. Те бяха дарени на Магдалена Христова – педагог и диригент в Балчик, която се бори с  коварно заболяване.

„За пети път скачам за кръста, но днес наистина усетих че е моят ден. Не спирайте да преследвате мечтите си и да вярвате, защото се сбъдват. Много се радвам че успях да зарадвам всички близки и приятели, и най вече баба ми, Йорданка. Още по-щастлив и трогнат съм от добрите сърца на всички скачащи. Заедно успяхме да съберем над 1000 лева, които ще дарим на човек в нужда“, сподели в социалната мрежа Никола Колев.

Своите благодарности към него и всички, които са подкрепили инициативата му, отправи Магдалена Христова: „Пожеланието на тези две момчета за здраве, победа и вяра в моите “скромни” мечти ме докосна и трогна много. Респект пред Никола Колев, който извади кръста от красивото ни море и благородната дарителска кампания към мен, която той организира. На всички смели момчета от отбора, които скачаха – благодаря! Младежи, бъдете все толкова добри и всеотдайни – на доброто Господ отвръща с добро – не забравяйте! Продължавайте да правите добрини, светът има нужда от вас! Благодаря на Виктор Лучиянов, Георги Петров, Момчил Баев, Божидар Йорданов, Божидар Маринов, Павел Стоянов, Християн Димитров, Джем Акиф, Георги Михайлов, Венцислав Христов, Димитър Митев, Георги Даскалов, Борислав Влаев. Бъдете здрави и благословени! И още веднъж респект. Това е миг, който никога не се забравя“, написа тя.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  100 раздадени сертификата от платформата "Добрите Примери" (ВИДЕО)

Обичаният музикален педагог Магдалена Христова е учителка в детска градина 2 „Знаме на мира“ и дългогодишен всеотдаен ръководител на хор “Добруджанки” към Народно читалище “Васил Левски 1957″в Белия град, любяща съпруга и майка. Маги, както я познава целият Балчик, беше диагностицирана с левкемия.  

източник: pronewsdobrich.bg

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!