Вижте кой и защо крие подаръци за гражданите във Варна (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Основателят на благотворителната платформа “Добрите Примери, Теодор Ставров има нова, интересна инициатива, която стимулира грижата за природата и опазването на чистотата. Идеята му хрумва на рождения му ден и поради тази причина кръщава кампанията “Рожденика подарява”. Вместо да получава подаръци, той предпочита да направи такива на случайни хора като измисля няколко начина да го направи, стимулирайки доброто.

Първият вариант е да скрива някои от подаръците на различни места във Варна, да снима мястото, където ги е сложил и да качва снимките в групата ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ – ГРУПА . Който пръв се ориентира къде е и си го намери … за него е. Но все пак идеята е да стимулира доброто и очаква от варненци да огледат мястото и ако има боклуци да ги съберат.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  100 раздадени сертификата от платформата "Добрите Примери" (ВИДЕО)

Вторият вариант е под формата на социален експеримент, който се провжда на централни места във Варна. Тук шанс да спечелят ще имат хора, които ги е грижа за природата. Докато се разхожда през свободното си време, Теодор ще “наглася” боклук, под който ще бъде един от подаръците му и ще го поставя в средата на главна алея във Варна. Човекът, който склони да вдигне боклука за да го изхвърли ще остане приятно изненадан от подаръка под него, както можете да видите на видеото от тази акцията, наречена “подарък под боклук”.

Третият вариант е свързан с малки деца, които от крехка възраст са заразени от доброто и вече правят малки жестове, помагат на животни или възрастни хора или пък почистват природата. Теодор призовава, хората да му пишат и разказват за такива деца, за да зарадва и тях с малко подаръче.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Германски софтуерен гигант отваря офис в България

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!