100 раздадени сертификата от платформата “Добрите Примери” (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Първата и една от основните дейности на благотворителната платформа “Добрите Примери” е да прави малък жест към нищо неподозиращи обикновени хора, направили добро дело и дали добър пример на обществото, а като им връчва сертификат за признателност за да ги усмихне така, както те усмихват хиляди други в социалните мрежи. Идеята за това се заражда в началото на 2020 година след множество публикации във ФБ групата на хора с големи сърце, правещи добрини. Сблъсквайки се ежедневно с всички тези истории на доброто, родения в Добрич, живеещ във Варна основател на платформата Теодор Ставров решава да създаде така наречения сертификат за признателност “Добрите Примери”, да “издирва” тези герои и да им връчи сертификата по възможност лично.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  И училището в с.Константиново получи компютри от платформата "Добрите Примери" (СНИМКИ)

Първият връчен сертификат е на 10-ти Юли 2020 година, а с днешна дата са вече над 100 раздадени такива, както на конкретни лица, така и на сдружения, фондации, благотворителни организации и групи ученици от различни класове в училища в множество градове в цялата страна. Така общия брой на получилите признанието на Добрите Примери е над 200 души. Едни от по-запомнящите се наградени лица са Никола Рахнев, основател на “Гората.БГ”, организацията за събиране на пластмасови капачки “Аз вярвам и помагам”, Юлиана Попдимитрова, участвала във Фермата 2, Хаки Кан, Сами Догмуш и екипа на “Игрите на 90-те”, Александър Иванов и фондация “Милостиво сърце”, Боян Ганчев и Общността „Аз изчистих това“ и много други. Теодор Ставров беше поканен и в град Казанлък като част от конкурса “Добро дело”, организирано от Младежки Общински съвет и община Казанлък, като жури, връчвайки 20 сертификата за признателност на участниците само за ден. По-голямата част от връчените сертификати можете да разгледате тук или в албума в страницата на Добрите Примери във Фейсбук.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Книги в небето - или библиотеката на 1600 метра над Троянския балкан (ВИДЕО)

Повече за другите кампании на платформата “Дари компютър”, “Хапка надежда”, “Помощ за деца и възрастни”, “Кошче тук, кошче там” можете да прочетете тук или да разгледате снимки в страницата. В личния профил на Теодор можете да попаднете на интересни видео разкази от гостуванията му в различни предавания.

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!