Теодор Ставров: “Готов съм да работя и с други Общини за каузи на доброто” (Видео)

Споделете с приятели

Създателят на платформата на доброто “Добрите Примери”, Теодор Ставров, който спечели тазгодишната награда за “Доброволец на годината” беше поканен за втори път в предаването “Крум Савов Live”, където разказа за конкурсите, наградите и събитията, в които е участвал.

Навръх международния ден на доброволеца, 5-ти Декември Теодор беше специален гост в град Казанлък, където взе участие в конкурса “Добро дело” , организирано от Младежки Общински съвет. Бяха раздадени рекорден брой сертификати за признателност “Добрите Примери”, както на деца и възрастни от област Казанлък, така и от други краища на България.

Теодор беше осигурил и два компютъра, които бяха дарени по кампанията “Дари компютър” на едно дете от Казанлък със синдром на Даун, както и един на момиче от град Разград, 4-ти клас.

Създателят на благотворителната платформа споделя, че с удоволствие би се включил в подобни инициативи във всяка една Община, която планира да разпространи добрите дела на хората, организирайки подобни събития.

Цялото интервю при гостуването в предаването “Крум Савов Live” може да гледате ТУК:

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Теодор Ставров, основал "Добрите Примери" получи ново признание (ВИДЕО)

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!