БГ фирма с множество дарения прави сайтове безплатно в подкрепа на бизнеса ни

Споделете с приятели

От 2014 г. до днес компания Уеб Дизайнс www.WDBG.eu (FB: @wdbg.eu) работи успешно в сферата на уеб и графичния дизайн и рекламата.

Останахме впечатлени от огромното количество дарения и безвъзмездно създадените сайтове на много частни лица и бизнеси от България и света.

Те получиха адмирациите ни заедно с един от златните ни сертификати за дарение на Добрите Примери.

Ето и тяхното представяне:

” Притежаваме богат опит, значими награди както и множество клиенти което за нас е доказателство че нещата се развиват в правилната посока. Ние сме професионална международна компания за Уеб и Графичен дизайн, работим с хъс и професионален подход към всеки клиент независимо дали е малка фирма или голяма компания. Уеб Дизайнс ЕООД е създадена през 2014 г. в гр. Русе с основна цел на дейност ръчна (т.н. custom) изработка на уникални бутикови уебсайтове. Компанията, само за няколко години, се разраства а днес оперираме по целия свят. Управлението ни в България днес е във гр. Варна.

Всички наши центрове са със специален режим на достъп, за да гарантираме сигурността на данните на клиентите ни, затова, с клиенти, ние работим само онлайн (повече инфо https://www.wdbg.eu/за-нас). С над 19 600+ клиента вече в 92 държави компанията продължава да расте, но въпреки че наши клиенти са огромни компании, корпорации, концерни, конгломерати, ние ценим и най-малките си клиенти. Много от Българските вериги също са наши клиенти и това което поръчвате и хапвате или ви се доставя е чрез нашата денонощна работа за да са онлайн и защитени, няма да ги посочваме тъй като с почти всеки от тях и големите международни компании имаме договори за конфиденциалност.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Ето как редовните разходки подобрят здравето:

Имаме множество дарения , малки но значими. За нас всеки е важен без значение колко е мъничък или огромен като капацитет и дейност. Така например сайтове като:

1. miki-maus.eu

2. dg6palechko.eu

3. dgradost.eu

4. rilafolk.eu

5. zoo-lux.eu

6. alcasar.eu

7. ginekolog-ruse.eu

8. lilia-georgieva.eu

9. vencislav-georgiev.eu

сме ги правили точно така – безусловно и безплатно, единствено за да помогнем на тези хора или учреждения да са онлайн. Някои са и от благодарност към тях, например трите последни (>7<, >8< и >9<) посочени сайта, други дойдоха при нас в окаяно състояние като >6< alcasar.eu който беше много, много зле, бе невъзможен редизайна му беше с тотални щети от хакери и некомпетентна поддръжка и им направихме нов сайт, отново без да им вземем и стотинка.
Наскоро стартирахме SEO платформата https://bg.wdbg.eu с идеята да съберем Българския бизнес на едно място. Тя е мощен SEO генератор и инициализира всеки индивидуално, абсолютно 100% custom профилите на всеки в нея гарантират уникалност и безгранично представяне на бизнеса му.
Сега стартираме нов проект отново абсолютно безусловно и в помощ на младите семейства, в него ще ни партнират и двама от лекарите на които ние помагаме и са посочени горе – ginekolog-ruse.eu и lilia-georgieva.eu както и бебешката козметика БЕБО (FB: @bgbebo ) на които също направихме красиви сайт и онлайн магазин наскоро. Проекта е онлайн тук https://www.vip-bebe.eu но все още го допълваме с информация, надяваме се да се хареса и да се популяризира за да получи наистина като един ценен помощник на всеки който е решил да стане родител. Поканили сме всички фирми с бебешки продукти за участие в нея освен БЕБО и се надяваме да се включат. “

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Горим калории, докато си почиваме! Но достатъчно ли е за поддържане на форма?

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!