И училището в с.Константиново получи компютри от платформата “Добрите Примери” (СНИМКИ)

Споделете с приятели

Вече добре познатата акция “Дари компютър”, движена от отбора на основателя на платформата “Добрите Примери”, Теодор Ставров и Pimp My PC, не спира да работи с пълна сила. Поредни 3 компютъра бяха дарени и доставени в ОУ “Климент Охридски” село Константиново лично от Теодор и един от членовете на училищното настоятелство, Антон Георгиев.

Към момента има ново училищно настоятелство от добри, честни и съвестни хора, хора за пример. С действията си тези хора показват, че доброто побеждава винаги и надежда за развитие и светло бъдеще съществува.

Членовете на новото училищно настоятелство, на които цялото село разчита и се доверява са: Антон Георгиев, Марин Урумов, Боян Доцев, Сашо Парашкевов, Диян Калев, Пепи Колева. Тези хора само за месец откакто са поели щафетата са започнали реконструиране на физкултурния салон, ремонт на столовата в училището, която не работи повече от 15 години, кабинета по трудово, осигурено е видеонаблюдение от над 25 камери в цялото училище. Предстои да се отдават земите на училището под наем и приходите да се ползват за благото му

ПРОЧЕТИ СЕГА:  ВАГОНЕН ЗАВОД В ДРЯНОВО СЪЗДАВА НОВИ БЪЛГАРСКИ ВАГОНИ С МОДЕРЕН ДИЗАЙН ГОТОВИ ДА ПЪТУВАТ ПО ЦЯЛА ЕВРОПА

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!