От разрушено тяло до топ форма.Невероятната история на Неделина за силата на волята (СНИМКИ)

Споделете с приятели

Неделина Сотирова е младо момиче от Варна, което преди години, след тежък инцидент се озовава очи в очи със смърта. Тялото и буквално е било разрушено, но тя била твърде решена да се върне към нормалния начин на живот. Ние научихме за нейната невероятно история и решихме да ви я разкажем, защото за нас това е един страхотен добър пример за силата на волята, борбеността и куража.

Ето какво разказа Неди:

” Как спортът промени моя живот?

Всеки ден е ново начало. Никога не се отказвайте, колкото и да е трудно. Спортът възпитава, учи на постоянство и дисциплина. Изгражда тялото, здравето и характера.

Преди 8 години претърпях тежък инцидент и бях с опасност за живота . Вследствие , на което получих много травми – натрошено бедро, счупен таз ,счупен прешлен, навехната ръка и нетъртен бял дроб ,завършващи с 2 сериозни операции. Възстановянето траеше 6 месеца – 2 месеца на легло и 4 месеца с корсет за счупен гръбнак, проходилка и след това патерици. Благодарение на изключително добро раздвижване , рехабилитация и ежедневни упражнения , много по-бързо се върнах към нормалния начин на живот.

Преди това се занимавах активно със спорт,но любителски. Мечтата ми след като пострадах беше – да мога да вървя. Днес не само мога да вървя ,но и се занимавам професионално със спорт и съм треньор по „Gymstick“. В началото започнах с леки упражения,след това пилатес, Gymstick,кръгови тренировки, шейпинг и фитнес. Това ,което ме запали още повече беше тренировката по Gymstick.

Реших да превърна моето хоби в работа,защото ,каквото и да правиш ,трябва да го правиш със сърцето си. Това е моето доказателство,че всичко лошо е зад гърба ми. Спортът ми даде сила да продължа напред ,да преборя цели 6 сериозни травми , да се възстановя напълно и да водя пълноценен и здравословен начин на живот.Нито за миг не съм се отказвала и съм следвала целите си.

Моят съвет е :

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Дават нова книга срещу килограм пластмаса (ВИДЕО)

1.На първо място е да вярвате в себе си.

2.Приемайте се такива, каквито сте .

3.Мотивирайте се.

4.Действайте.

С малки стъпки и упоритост всичко се постига. Не търсете оправдания,намерете начин да осъществите целите си! Колкото по-често успявате да се преборите със своите слабости,толкова по-умело ще го правите всеки следващ път. “

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!