Стриймърът Thorlar събра над 100 000 долара за благотворителна цел (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Родителите ви някога казвали ли са ви, че от играене на игри не се печелят пари? Днес ще ви разкажем за шведски стриймър с кауза. Thorlar е чудесен пример за това, че не само се печелят пари от играене на игри, но и могат да се дарят за благотворителност. Той се е предизвикал всеки ден да играе игри за своите зрители в продължение на 10 години. Thorlar е толкова отдаден на своята кауза Част от всяко дарение към канала на стриймъра отива за проучване на левкемия.

Thorlar

В продължение на 4 години, той надминава своята цел от 100 000 долара, която прогнозира за 10 години. Освен това, той раздава игри и конзоли на своите зрители, а понякога дори раздава малки суми на хора в нужда. Причината за тази инициатива е загубата на близък приятел и болният му баща, които са диагностицирани с левкемия.

Thorlar pixel art

Интересните неща не спират тук. Той е носител на световният рекорд за най-голямата картина направена в Minecraft от 1 128 960 блокчета. Това му е отнело 22 седмици и половина. Картината е вдъхновена от класическата игра World of Warcraft.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Учени работят по ново хапче, което може да добави 100 години към живота ни

Ако искате да се включите в инициативата му, всеки следобед можете да го намерите в каналът му в Twitch. При минималният абонамент вие дарявате 1 долар за благотворителната му цел.

Каналът на Thorlar

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!