УНИКАЛНО ! Еко торбички направени от паднали листа вече на пазара (ВИДЕО)

Споделете с приятели

В Украйна вече можете да закупите хартия и торбички от паднали листа!Украинската компания Re-leaf започва да продава хартиените си продукти от паднали листа в индустриален мащаб . Новата партида се състои от два тона хартия. Re-Leaf заявява, че цената на продукта ще бъде равна на цената на редовната занаятчийска хартия, която ще позволи да се продава на едро. Да припомним, че технологията на създаване на хартия от паднали листа Re-Leaf е разработена през 2018 г. от ученик Валентин Фречка, за която спечели златен медал на олимпиадата в Ню Йорк. През 2019 година технологията премина успешно тестовете върху специализирана техника. Първата промишлена партида хартия, направена от паднали листа, излиза през есента на 2020 г.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Pink дарява 500 000 долара за австралийските пожарни служби, когато кризата с горски пожари се задълбочава

През май 2021 г. Фречка си поставя нова амбициозна цел. Сега иска РЕлистна ХАРТИЯ да произвежда 5 тона хартиени продукти месечно.′′ Apple е основана в американски гараж. Nike пусна в пералното помещение за родители. Дисни – в мазето на частна къща. Има нещо символично в това, тъй като RE-leaf PAPER се появи в редовна селска училищна лаборатория “, пише на сайта на стартъп.

Подробности тук: https://rubryka.com/ru/2021/05/28/buy-paper-fallen-leaves/

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!