Теодор от “Добрите Примери” на гости при Крум Савов в 7/8-ми ТВ заедно с един от героите (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Крум Савов, водещ на едно от предаванията по телевизия 7/8-ми “Крум Савов Live”, попада на статия на Добрите Примери, която привлича вниманието му. Малко по-късно решава да се свърже с Теодор Ставров и да го покани в предаването за да разкаже повече за благотворителната платформа и каузите. Също му предлага да покани със себе си и някой от героите на Добрите Примери, получил сертификат за добрите си дела. Така Теодор решава да предложи на Антон Георгиев, получил приз заради многото каузи по почистване на природата, както и за активната дейност относно несправедливостите в неговото село Константиново.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Добрите Примери осигуриха лаптоп на единственото дете в село Коста Перчево

Предаването се излъчи на живо, този понеделник на светлия български празник 24-ти Май. Повторението на цялото предаване можете да гледате безплатно в сайта на 7/8-ми ТВ през посочения линк по-долу.

Ние от Добрите Примери, от името на Теодор Ставров и Антон Георгиев искаме искрено да благодарим за поканата, свободното слово и доброто и професионално отношение на целия екип на телевизия 7/8-ми ТВ !

Гледайте цялото видео безплатно ТУК, като се регистрирате в сайта на 7/8-ми ТВ и можете да изберете 7дневния безплатен абонамент.

Участието на Теодор и Антон започва от 19.30 мин на видеото.

ЦЯЛОТО ВИДЕО
Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!