Бар в Поморие черпи студена напитка срещу чаша с боклук от плажа

Споделете с приятели

От Caribi Beach Bar & Food Pomorie споделиха в социалната мрежа Facebook история за добрия пример и как една малка, но добра постъпка ги е вдъхновила да организират нещо по-голямо. Те разказват за един баща и двамата му синa, които са направили нещо, което всички ние трябва да правим и да мислим за него – те са останали след всички летовници на плажа и са го почистили.

„Те поискаха от нас големи чаши в които да събират фасове и боклуци от плажа, който всички ние така обичаме! Те почистиха отпадъците на нашите плажуващи, което е толкова достойна постъпка и вярваме голям урок за всички плажуващи! Искаме да изкажем огромната си благодарност към отговорният Баща на тези млади МЪЖЕ, защото това е повече от мъжка постъпка, да почистиш след себе си и след останалите! Благодарим ви от сърце!“

Вдъхновени от примера им, от Caribi Beach Bar & Food Pomorie организират първата по рода си на този плаж инициатива „Лимонада за СМЕТ“, която ще се проведе на 22 и на 23 август.

„Ще предоставим на всеки желаещ да се включи в нашата инициатива ръкавици и големи чаши, които всеки участващ да напълни с фасове и дребни отпадъци от плажа, срещу което ние ще дадем за всяка пълна чаша с фасове, безплатна освежаваща лимонада за децата и наливна Бира за възрастните участници! Условието е чашите да са пълни само с дребни отпадъци, без пясък или обемисти хартии и всеки да направи снимка на събраният отпадък, която да качим на страницата ни, за да предадем добрият пример!“

От бара приканват всеки, който има възможност, да се включи – като целта е не само да се изчисти плажът и да се възпитат децата да пазят чистота, а добрият пример да бъде видян от повече възрастни летовници, защото цигарите не са от малчуганите.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Жена плати на популярен мъж от Варна сметка от 150лв гориво на бензиностанция

източник: iskra.bg

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!