Танцьори от Варна спечелиха сертификат “Добрите Примери” след системно почистване на гори (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Connection Crew е танцова група за хип хоп танци от Варна, която е позната на почти всички варненци и не само. Последните две седмици тези будни българи заедно с техни приятели изчистиха купчините боклуци натрупали се край природен парк “Златни пясъци”. Събраха и изхвърлиха почти 50 чувала с отпадъци.

Въпреки задружните усилия, младежите не успяват да почистят всичкия натрупал се през годините боклук и за да бъде мисията им напълно успешна, уикенда след първата акция, те решават да организират още една такава.

През втората акция, групата успява да изчисти цялата замърсена зона, като този път успява да събере 25 чувала, един матрак, един мукет или общо 48 чувала за двете организирани от тях почистващи кампании.

Както може би вече знаете ние от Добрите примери поехме инициатива да правим малък жест към такива активни българи с добри сърца, като им даваме нашият Сертификат за признателност. Преди дни се свързахме с тях и за наша радост те останаха много приятно изненадани от нашият начин да им кажем “Благодаря”.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Момче от Казанлък спечели златото от Европейската олимпиада по физика

По време не петъчния им спектакъл на живо на входа на морска градина Варна ние се срещнахме с тях и връчихме нашият сертификат. Можете да го видите тук:

Лидерът на хип хоп отбора заявява, че възнамеряват начинанието им да се превърне в традиция и си поставят за цел да организират по едно почистване през всяка една от 20 и няколкото оставащи седмици до края на годината.


Много хора публикуват ежедневно вдъхновяващи постъпки на наши сънародници в групата ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ, пишат ни в сайта – секция “Разкажи история” или на team@dobriteprimeri.com , след което всичко е в наши ръце да се свържем с героите 🙂

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Златен Хипократ получи лекар в Медицински университет Варна след 50 шестици за 50 изпита

Пишете ни и вие !

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!