Иновативна българска компания разработи платформа за дистанционна работа в отговор на кризата Covid-19

Споделете с приятели

По време на извънредната ситуация, екип от способни млади българи реши да разработи сайт, който значително улеснява работата от разстояние и обединява множество услуги на едно място. Името е BeezyPro и идва от идеята за работен кошер, в който се извършват всякакъв тип услуги – изцяло онлайн, чрез видео връзка.

Работата в платформата може да се извършва от мобилно устройство или компютър, стига те да имат камера и интернет. Регистрацията е изцяло безплатна, а платформата е ангажирана разплащанията да са удобни, бързи и защитени.

Екипът разработва и рейтингова система. По този начин заявява стремежа си BeezyPro да е винаги надежден източник на талантливи българи, трансформирали бизнесите си онлайн.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Сирак 2 пъти намира големи суми изгубени пари и ги връща на собствениците им (ВИДЕО)

Създателите вярват, че съвременният начин на работа е от разстояние, от споделените офис пространства, от комфорта на дома, от плажа или пък от летището, докато чакаме следващия полет.

От друга страна, този кошер дава възможност всеки, който има интерес, да се възползва от всякаква услуга в платформата. Урок по китайски, практика по йога, курс по фотография, консултация с брокер или урок по пиaно – изцяло онлайн, в удобно време, от всяко място на света.

Компанията не крие, че има планове в бъдеще да се разраства и в други държави, като възнамерява да го прави съобразно локалните особености на всеки пазар.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  И училището в с.Константиново получи компютри от платформата "Добрите Примери" (СНИМКИ)

BeezyPro е своеобразен кошер, защото заедно можем повече – с една бърза регистрация всички ставаме част от позитивната промяна за българските професионалисти.

Екипът подготвя и специални изненади за тези, които решат ги подкрепят още от началото – безплатни класове, позициониране и още много.

Разбери повече на : www.beezypro.bg

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!