Илияна от Варна се нуждае отново от спешна помощ след успешната трансплантация на бял дроб във Виена

Споделете с приятели

28-годишната Илияна Христова от Варна, която преди около година стана първата българка с успешна трансплантация на бял дроб  в Университетската болница във Виена, отново се нуждае спешно от помощ, съобщиха за Varna24.bg приятели на младата жена. 

“Илияна Владимирова Христова е прекрасен млад човек, с очарователна усмивка, зад която се крие сурово и болезнено ежедневие. Завършила с отличие Здравен мениджмънт и до преди година и половина работеща в сферата на здравеопазването, Илияна е засегната от генетичното заболяване муковисцидоза. Състоянието й драстично се влоши и миналата година претърпя белодробна трансплантация. Месец септември, само няколко месеца след трансплантацията, й откриват рак. От тогава до сега е преживяла 4 операции, като последните две са м. април т.г., 10 химиотерапии, а на път е и следваща.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Вижте кой и защо крие подаръци за гражданите във Варна (ВИДЕО)

Невъзможното й ежедневие, изправящо я всеки ден очи в очи с муковисцидозата, трансплантацията и битката й с рака не са пречупили този борбен млад човек, не са прекършили жаждата й за живот!

И след едногодишен престой във Виена двете с майка й трудно оцеляват. Тъй като състоянието на Илияна е много сериозно, майка й не може да работи. Обгрижва дъщеря си. А момичето има общо 5 операции за една година, 4 от които са заради рака. Никой от нас не предполагаше, че след успешна белодробна трансплантация може да се случи нещо толкова безмилостно жестоко”, споделят за медията ни приятели на Илияна.

Всеки, който е съпричастне и има възможност да помогне в трудната битка за оцеляване на Илияна и нейната майка, може да го направи с дарение.

  • Банка ДСК
  • IBAN BG58STSA93000019057800
  • BIC STSABGSF
ПРОЧЕТИ СЕГА:  "Добрите Примери" с жест към героя спасил жената на Аспарухов мост (ВИДЕО)

и

paypal.me/borbazadah

Илияна Владимирова Христова

източник: petel.bg

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!