Млад българин разработи продукт с иновативен дизайн и идея в строителството (СНИМКИ)

Споделете с приятели

Еко материали, иновативен дизайн, инвестиционна идея – всичко това разработва 26 годишния Емил Манджуков от София. Заедно с екип от проектанти, инженери и конструктори реализира една своя идея – “EM House”. Продукта е “гъвкав” – ще бъде реализиран като “мини къщи”, BBQ, Glamping, Tany House, Bar Places и др.

“Префабрицирането” му позволява максимално улеснен и бърз монтаж на място. “Производствения процес е 80% от работата”-споделя Емил.

Другата оптимизация и иновация при монтажа на място на “EM House” е т.нар “Marking place” – метода, при който конструктивните елементи си имат обозначени точно определени фиксирани места.

Идеологията  на “ЕM House” е в 2 насоки :

  • Инвестиционна – в нея са включени международни фирми с представителства, офиси и производства в други страни. При миграцията в тези компании, продукта ще бъде опция  за по-комфортен живот и улеснено настаняване на командированите им временно чуждестранни служители.
  • Втората насока е крайният клиент – в България и чужбина. След всички одобрения в патентното ведомство за търговска марка, “EM House” ще бъде презентиран и представен  на няколко езика.

За контакти:

Емил Манджуков

Телефон: 0889653495

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!