17-годишното момче, създател на уебсайт за проследяване на случаите на коронавирус, отказа 8 милиона (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Тъй като коронавирусът продължава да се разпространява по целия свят, много от хората, които са в интернет търсят тракери, за да разберат колко случаи на заразени има по света.

Един от уебсайтовете, на които някои от вас са се натъкнали е nCoV2019.live. Този уебсайт е създаден от 17-годишния Ави Шифман, след като открива унифициран проследяващ тракер, който съдържа всички относителни числа като общ брой на глобални случаи, смърт, тежки случаи, общо излекувани и други.

Ави взе набора от данни от китайски уебсайтове и ги добави към много по-голям набор от данни и направи същото за всяка страна. След като това беше направено, Ави създаде уебсайт за проследяване на коронавирус, който събра вече около 350 милиона посетители. Той казва, че всеки ден в уебсайта има около 30 милиона души, които проверяват статистиката. В горното видео Натали Ашър, майката на Ави, обяснява, че на Ави е била предложена рекламна сделка за 8 милиона долара, но тя казва, че той ги е отказала.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Програмисти безплатно направиха сайт, за който правителството планирало да плати 16 милиона евро и свалиха министъра

“Мисля, че ми е много лесно да отказвам такива предложения, просто защото не ме интересува да печеля толкова много пари. Чувствам се като възрастен, о, да, сега просто мога да се пенсионирам, но не искам да се пенсионирам на 17. Искам да кажа, че половината неща, които направих на този уебсайт, дори не съм ги разбирал, преди да започна. Надявам се, че това, което създадох вдъхновява много млади хора да намерят начини, по които да помогнат “

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Джеки Чан ще даде 1млн. юана на този, който създаде лекарство за коронавируса

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!