Бербатов също помогна в борбата с коронавируса в България

Споделете с приятели

Голмайстор №1 в историята на националния отбор – Димитър Бербатов, е направил дарение в борбата срещу пандемията от коронавируса. Това обяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед в специално обръщение в социалните мрежи. 

„Намираме се наистина в една безпрецедентна ситуация и затова искам да изкажа цялата си благодарност към всички медицински лица и лекари и всички като цяло, които искат да спрат разпространението на този вирус“.

„Въпреки че майка ми е бивш медицински служител аз в момента не мога да си представя каква е ситуацията – безсънните нощи, емоцията, усилията, неприбирането вкъщи, само, за да се спре вирусът. Най-малкото, което мога да кажа е благодаря!“.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Жена отглежда 18 изоставени деца като свои

„Реших да направя лично финансово дарение на българския лекарски съюз, да бъдат закупени консумативи, за да може всички медицински работници, които са на първа линия да бъдат защитени. Надявам се, че и други ще последват моя пример. Всички сме заедно в това предизвикателство“.

„Нека си останем вкъщи, всички останали. Знам, че има хора, на които им се налага да работят и сега. Апелирам просто да сме внимателни. Нека спазваме указанията и да спазваме дистанция помежду ни. Не трябва, разбира се, да спираме да се усмихваме. Когато сме вкъщи имаме повече време за децата, повече време да се самоусъвършенстваме“, завърши Бербатов.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Жена плати на популярен мъж от Варна сметка от 150лв гориво на бензиностанция

източник: https://www.gol.bg/

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!