Кристиано Роналдо превръща хотелите си в болници

Споделете с приятели

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да направи изключително достойна постъпка, свързана с борбата за преодоляване на пандемията от коронавирус в Европа. Роналдо превърна хотелите си в родината във временни болници, където ще бъдат настанявани и лекувани заразените от коварния вирус. Всички разходи по престоя и лечението на болните, медицинските процедури и заплащането на лекарите, ще бъдат поети от футболиста на Ювентус.

Преди дни той пусна съобщение в социалните мрежи, в което призова да се следват стрикто инструкциите на медицинските институции. “Светът преминава през много труден период, който изисква изключително внимание от всички нас. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща и човек, който е обезпокоен от случващото се днес, което засяга света около нас”, написа португалецът.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  От утре България ще има най-високотехнологичния ядрено-магнитен резонанс, само 9 такива в Европа

“Важно е да следваме съветите на Световната здравна организация и на правителствата за това как да се справим с настоящата ситуация. Защитата на човешкия живот трябва да бъде преди всичко друго”, написа Роналдо.

източник:https://bnr.bg/

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!