Най-популярния влогър в света Mr Beast изненада половинката си със 100 000 рози (ВИДЕО РЕАКЦИЯ)

Споделете с приятели

Джими Доналдсън (роден на 7 май 1998 г.), по-известен от своя онлайн псевдоним MrBeast, е американски ютубер, известен със своите скъпи каскади и филантропия.

Видеоклиповете на Donaldson обикновено съдържат „каскади, привличащи вниманието“. Той често прави видеоклипове, където дарява хиляди долари на стриймъри Twitch. Много от тези видеоклипове са спонсорирани (въпреки че в миналото е дарявал без спонсор). През януари 2017 г. Доналдсън публикува почти ежедневно видеа за себе с около 100 000 гледания.

Няколко видеоклипа включват даване на големи суми пари, като например даряване на вещи на стойност 100 000 долара на приюти за бездомни през декември 2018 г. , дарение на 32 000 долара на програмата за ранени войни на ветерани от армията, 70 000 долара на Детска изследователска болница „Свети Джуд“, и 10 000 долара за местен приют за животни в Лос Анджелис. По време на PewDiePie срещу T-Series (други влогъри), състезание за ставане на най-последвания канал в YouTube, Доналдсън купува билбордове и радио реклами, за да помогне на PewDiePie да спечели повече абонати от T-Series.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Япония напредва с 6G мрежата

В момента Mr Beast има 30 милиона абоната в YouTube.

мистър биист

Ето как той изненада приятелката си за Свети Валентин:

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!