Иновативна технология позволявава да захраните безплатно целия си апартамент с електричество само за час (ВИДЕО)

Споделете с приятели

Фактите: Механичната енергия, превърната в кинетична, може да осигури енергията, която редовно използваме за захранване на домовете и електронните устройства.

“Представете си, ако сутрешната ви тренировка може да захранва дома ви през целия ден, чак до следващата ви сутрешна тренировка. Е, може да не се налага да си представяте, тъй като тази технология съществува сега. Маной Бхаргава е измислил нов велоергометър, който може да захранва някои домове за 24 часа след употреба само за шестдесет минути на ден.

Това изобретение беше част от нова инициатива за доставяне на електричество на места, които са подложени на чести прекъсвания на електрозахранването или може да имат достъп до захранване само за няколко часа през деня. В нашата съвременна епоха липсата на електричество наистина може да отдели човек от останалия свят. Мисията на Бхаргава е да преодолее пропастта на хората, които страдат от бедност, и да им улесни достъпа до същата информация като останалия свят, което потенциално им предоставя повече възможности в живота.

The Free Electric

Горното наименование е и името на този страхотен и иновативен мотор, служещ като решение на доста значим проблем в слаборазвитите нации по света.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  SHELL ще зарежда с гориво безплатно линейките в страната

Според Бхаргава, Free Electric има за цел да доведе до „по-добро здраве, повече свободно време, по-добър достъп до образование и възможности за предприемачество“. Той също така чувства, че това може „да промени буквално света“.

Има силата да промени света? Смело твърдение, но ако това е в състояние да бъде приложено в световен мащаб, абсолютно би трябвало да се съглася с него. Тази технология не само има капацитет да помогне на бедните, но може да се използва и от останалия свят, както и от все повече хора по света, които се стремят да намалят употребата на изкопаеми горива. Това не само е чудесен начин да направите кардиото си, но осигурява БЕЗПЛАТНО електричество, което не произвежда никакво друго замърсяване.

Както бе споменато във видеото, той също е чудесно решение при природни бедствия или дори бедствия, направени от човека, тъй като този тип електричество няма да разчита на този, генериран и продаден от енергийните компании. Може би дори един ден начин за запасяване и съхраняване на тази енергия ще бъде възможен – тогава възможностите тук ще бъдат много по-изобилни и биха могли да бъдат огромен фактор за намаляване на количеството замърсяване, което създават нашите съвременни методи за производство на енергия.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Израел разработва асфалт, който сам топи лед и сняг


Колкото и да има бедствия навсякъде около нас, има и иновации и изобретателност. Човешките същества имат огромен потенциал. Въпреки че има много проблеми, пред които ние като общество сме изправени, решенията се появяват и бързо, а в повечето случаи те вече съществуват. Намирането на решения изглежда не е проблем, затова се запитайте какво е? Толкова е страхотно да виждаме идеи като тези да се концептуализират и след това създават и да се използват толкова ефективно, това показва как нашият вид е способен да спре и потенциално да обърне част от разрушенията, които сме причинили през годините.

Това е абсолютно двойна печалба! Непрекъснато сме бомбардирани с новинарски истории и статии, които ни казват да бъдем по-активни, да спрем да седим толкова много и сега с Free Electric ще трябва да сме активни, преди да можем да се отпуснем и да се насладим на използването на ценната ни технология.”

от името на: Alanna Ketler

източник: https://www.collective-evolution.com/

Ако идеята за Добрите Примери ви е харесала, можете да ни подкрепите тук:

Подкрепете каузите на Добрите Примери:

Облечете ДОБРОТО с дрехите на ДОБРИТЕ ПРИМЕРИМАГАЗИН ТУК

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!