Нов живот за Австралийските гори след ужасяващите пожари (СНИМКИ)

Споделете с приятели

След месеци опустошителни пожари, които съсипаха пейзажа на Австралия, някои новопоявили се снимки от пострадалите гори носят надежда.

Докато пожарите бушуват, жена от Нов Южен Уелс, Австралия, посети засегнат район недалеч от мястото, където живее и забеляза нови признаци на живот.

Мери Ворвинде от Кулнура предприе екскурзия до гората, само на 5 км от дома си, който наскоро бе изгорял зле и забеляза черни дървета, които изглеждат мъртви от огъня.

46-годишната Мария се почувства принудена да изследва овъглени пейзажи с приятел, след като огънят премина, за да види въздействието и беше приятно изненадана, когато видя признаци на живот.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Пример като този на младо семейство в София искаме да виждаме всеки ден (ВИДЕО)
нов живот
нов живот за Австралийските гори

Тя го нарича послание на надеждата от природата, че не всичко е загубено.

В пожарите, които горят от септември, досега загинаха най-малко 24 души и изгориха 6,3 милиона хектара храсти, гори и паркове, според BBC, благодарение на горещите суши и силните ветрове, причиняващи бързо разпространение.

възраждане

Мери твърди, че собственият й дом е бил само на 5 км от това да бъде изгорен и е трябвало да се справя с въздействието на вдишването на ужасен гъст дим от месеци.

На снимките й се виждат розови листа, които започват да се изстрелват от пеещи стволове, докато други показват дървета, които изглеждат почти недокоснати от огъня, въпреки че са заобиколени от изгорени клони.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Включи се в арт работилница за младежи с увреждания във Варна
цвете

източник: https://www.tyla.com/

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!