Бил Гейтс изненада момиче, което раздало подаръци на 95 непознати

Споделете с приятели

Основателят на Microsoft участва в онлайн размяна на подаръци „Тайният Дядо Коледа“ ежегодно от 2013 г., но тази година наистина накара Дядо Коледа да се посрами с изключителната си доброта към млада жена от Мичиган, която току-що загубила майка си тази година.

Самата Шелби е доста щедра в онлайн размяната на подаръци – въпреки че банковата й сметка никога не е била толкова “щастлива”, колкото непознатите, на които изпраща пакети. Тя подготвила 95 различни персонализирани коледни подаръка през годините и ги изпраща на хора, които дори не познава.

На 17 декември тя получила имейл, в който се информира, че пакет от Secret Santa е бил изпратен чрез RedditGifts – програмата, предлагана от световната онлайн дискусионна група – и той е бил доставен от щата Вашингтон. Тя веднага подметнала шеговито на съпруга си, че може би това е от Бил Гейтс, който е добре известен като запален играч на RedditGifts.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Невероятната история на основателя на KFC за волята и успеха

На всичкото отгоре на следващия ден видяла, че пакетът тежи 81 килограма, и усетила, че това ще бъде „нещо наистина специално“.

пакет

Когато пристигнала в офиса на FedEx, най-смелите й мечти се сбъднали. Всички служителит били развълнувани, като възкликнали: „Вие сте за пакетът от BILL GATES! Чакахме ви цял ден. “Те дори били още по-щастливи, защото кутията била толкова голяма, че не можела да се побере в колата ѝ. Това означавало, че трябва да го отвори в магазина.

Имало обаче един специален факт, който екипът на Гейтс открил сам – и това било най-значимият подарък. Майката на Шелби е починала неочаквано през март, само десет дни преди сватбата на Шелби, а Гейтс направил дарение на Американската сърдечна асоциация на името на майка и с молба, която семейството й било оповестило в некролога и.

ПРОЧЕТИ СЕГА:  Pink дарява 500 000 долара за австралийските пожарни служби, когато кризата с горски пожари се задълбочава

„Отварям кутията и веднага ме блъска пакет, който буквално е осветен със светлини. Еха! Виждам скандалната табела с писмо на Бил Гейтс и снимка (показвайки , че подписва картата) и коремът ми се обръща. “

Всеки подарък бил впечатляващо опакован, така че тя ги занесла у дома и направила няколко клипа. Шелби се погрижила внимателно да ги отвори, за да може да използва повторно хартията за подаръци в бъдещи размени.

пакети

Вътре тя намерила твърдо копие на оригиналния ръкопис на „Великият Гетсби“ с почерка на Фицджералд, която е любимата й книга; шапка на Хари Потър Санта; чифт сложни строителни комплекти Lego за възрастни, включително гигантски замък Хогвартс и R2D2; още осем книги; играчки за котката си; Обеци от Zelda ; хамак с мрежа против комари; яке Twin Peaks, носено от някой от екипажа, и 5 сценария от сезон 2; и осем пакета от разнообразни Ореоси.

Facebook коментари
error: Съдържанието е защитено !!!