Сертификат “Добрите Примери”

“Добрите Примери” сме позитивна медия отразяваща само и единствено положителни и зареждащи с усмивка новини. Опитваме се да помогнем и на благотворителни кампании и инициативи.

Всекидневно в страницата и групата ни споделяме лица извършили добри дела, направили жест или станали гордост с иновативна разработка. Те ни карат да се усмихнем и да се гордеем, но как показваме нашата признателност ?

Ние от “Добрите Примери” решихме да правим малък жест към тези добри хора, като изготвяме за тях уникален сертификати за признателност. Въпреки затрудненията, които имаме с откриването на някои от тях ние полагаме усилия да се свържем с колкото се може повече от тези сърцати хора и да ги изненадаме с новината, че искаме да им изпратим нашият малък жест за да запазят и те добрият спомен на видно място в дома си.

Сертификата Добрите Примери не е официален документ. Той е нашият начин да признаем и възнаградим човечноста, добротата и толерантноста, защото доброто трябва да се върне там , от където е дошло !

Ако искате и вие да изненадате ваш приятел, познат, роднина или дори непознат заради впeчатляваща негова постъпка за пример то можете да ни разкажете за него в секция “Вашите статии” – подсекция “Разкажи история” или на имейл team@dobriteprimeri.com.

Списък на всичките ни връчени сертификати може да видите тук долу:

1. Connection crew – танцова група за хип хоп танци – ВИДЕО И СНИМКИ ОТ ВРЪЧВАНЕТО

2. Теодора Георгиева и Христо Георгиев – ВИДЕО И СНИМКИ НА РАЗРАБОТКАТА

3. Радослав Рудачев – ВИДЕО И СНИМКИ

4. Християн Христов – директор Център за Защита на Природата и Животните Добрич

5. Никола Рахнев – основател на Gorata.bg и инициатор на засаждане на гори

error: Съдържанието е защитено !!!